Amrita Passion – moć biljnog svijeta!

Recenzije i prezentacija finih stvarčica, zanimljivosti

Amrita Passion – moć biljnog svijeta!

Slijedeći trend sve veće potražnje za učinkovitim pripravcima na bazi ljekovitog bilja, iznimno je važno govoriti o njegovom terapeutskom potencijalu stoga sam pripremila recenziju tinkture Amrita Passion za hormonalnu ravnotežu i zdravlje žene.

Tinkturu je između ostalih lansirala tvrtka NANDIKA koja ima dugu obiteljsku tradicijom u razvoju, pripremi, proizvodnji i prodaji 100% prirodnih proizvoda koji su namijenjeni prirodnom jačanju imunološkog sustava i služe kao izvrsna podrška obnovi i oporavku našeg tijela.

Amrita Passion prirodna tinktura namijenjena je ženama za regulacija hormona, ublažavanje menstrualnih bolova te sveukupno žensko zdravlje.

Sastav:obična zob, moringa, cimet,đumbir,bosiljak, origano, pljučnjak korijen, kopriva.

Tinkture se već stoljećima koriste kao ljekovit ekstrakt biljaka, njihovu učinkovitost unaprjeđuju znanstvena istraživanja.

Znanstveno dokazani učinci biljke Moringe, prema stručnjacima sa zdravstvenog portala Healthline su:

  • antioksidativno djelovanje,
  • sniženje koncentracije glukoze u krvi,
  • protuupalno djelovanje i smirenje postojećih upalnih procesa u tijelu,
  • smanjenje koncentracije “lošeg” kolesterola u krvi,
  • zaštita od trovanja arsenom.
Moringa

Obična zob – Upotrebljava se za upalu zdjelice i liječenje urinarnih infekcija kao npr. cistitis, infekcije bubrega i bubrežnih kamenaca te pomaže ženama kod simptoma PMS-a, regulira menstrualne cikluse i smanjuje grčeve.

Cimet se tisućama godina koristi u ljekovite svrhe, a poznat je još od biblijskih vremena.

Đumbir – vrlo korisna biljka kod prehlada i virusnih infekcija jer brzo djeluje na uklanjanje upalnih procesa u organizmu.Odličan je za glavobolju, zubobolju, bolove u zglobovima, upalu grla i krajnika, anginu.Također pospješuje mršavljenje jer smanjuje apetit i tonizira organizam..

Bosiljak je poznat po činjenici da ima jaka antioksidantnih svojstva.

Origano – djelotvoran je kod akni, artritisa, kancerogenih oboljenja, upalnih stanja i mutacija stanica. Potiče probavu i funkcioniranje jetre i žuči te se uspješno primjenjuje kod akutne i kronične upale sinusa,viroze, gripe i prehlade, ali i kronične glavobolje.


Pljučnjak -osim za liječenje dišnih organa odličan je za čišćenje krvi i vraćanje tjelesne snage organizma.

Kopriva – Zbog željeza primjenjuje se kod slabokrvnih osoba jer utječe na stvaranje većeg broja crvenih krvnih zrnaca. Najčešća područja primjene danas su poboljšano mokrenje, reumatske tegobe te poticanje lučenja mlijeka u dojilja. Veliku primjenu ima i u kozmetičke svrhe. Ekstrakt korijena nalazi se u proizvodima protiv otpadanja kose.

Pomno odabrana kombinacija i omjer u tinkturi Amrita Passion stvara idealnu tinkturu koja unosi ravnotežu u život svake žene.

Tinkturu koristim tjedan dana po dvanaest kapi u čaši vode.

Upotreba je praktična pomoću ugrađene pumpice kojom lako uzimate kapljice.

Okus je blag i pitak.

Za svoje zdravlje i vitalnost svakako preporuka Amrita Passion prirodne tinkture.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error

Uživate u stvarčicama? Podijelite s drugima!