DARUJTE S LJUBAVLJU – HM produkt

Recenzije i prezentacija finih stvarčica, zanimljivosti

DARUJTE S LJUBAVLJU – HM produkt

Da li ste bili u situaciji kada želite dragoj osobi pokloniti bocu dobrog vina, a niste mogli pronaći zanimljivu, personaliziranu i prikladnu ambalažu?

Pronašla sam tvrtku HM produkt koja među ostalom bogatom ponudom artikala izrađuje ukrasne drvene kutije za butelje u obliku poklon-vrečice.

Na recenziju sam dobila predivan model kvalitetne drvene kutije izrađene od tankog drva s ukrasnim ugraviranim detaljima.

Kutija je stigla zatvorena, a zanimljiv je način otvaranja koji se na vrhu nakon pomicanja iz žljebova može proširiti vrlo jednostavno jer je sam vrh izrađen od tankog savitljivog drva.

 

 

Na svaku kutiju može se ugravirati datum, ime, posveta, sve po želji što daje poseban čar s ovim zanimljivim ukrasnim kutijama čije su dimenzije 320x78x78 mm.

Kada darivamo drage osobe nastojimo ambalažom izraziti emocije, ukrasimo trakama, raznim ukrasnim materijalima želimo pokazati kako od srca darujemo.Ovakvom ambalažom sigurno ćete ostaviti dojam i što je bitno kutija ostaje kao suvenir i podsjetnik na događaj.

HM produkt  lako ćete naći na njihovoj facebook stranici gdje se možete javiti u inbox i dobiti sve potrebne informacije.

 

Za ove atraktivne ukrasne kutije dobit ćete popust od 10%, (naglasite da ste došli putem bloga Fine stvarčice)!

Za sve vas koji se odlučite kupiti više od trideset komada osiguran je popust od 35%!

Uživajte u darivanju dragih osoba kreativnim i personaliziranim artiklima iz HM produkt !

Pogledajte i ostale njihove radove.

Toliko od mene za ovotjednu recenziju, uskoro se čitamo ponovno gdje ćemo odigrati i nagradnu igru.

 

Gabriela.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error

Uživate u stvarčicama? Podijelite s drugima!