Dotakni i aktiviraj čarobne i osvježavajuće mirise!

Recenzije i prezentacija finih stvarčica, zanimljivosti

Dotakni i aktiviraj čarobne i osvježavajuće mirise!

TouchMe

Današnju recenziju posvetit ću inovativnom proizvodu za mirisno osvježenje i parfimiranje raznih predmeta i prostora , a dolazi nam od hrvatske tvrtke Oxylus d.o.o. pod nazivom Touch Me.

Zašto je ovaj proizvod poseban?

Proizvod je inovativan te spada u pametne mirise koji se na dodir aktiviraju te šire ugodan miris.

Širok spektar uporabe nudi uistinu mnoštvo mogućnosti kao što su osvježavanja zavjesa, posteljine, jastuka, madraca, tepiha, unutrašnjosti automobila isl.

Mock-up created for smartymockups.com

Posebnost ovog proizvoda je u tome što miris ne hlapi odnosno aktivira se isključivo na dodir što mu daje prednost nad svim ostalim osvježivačima koje sam koristila do sada.

Nano kapsule koje se nalaze u sastavu mirisa pucaju pri fizičkom dodiru i oslobađaju ugodan i postojan miris koji se oslobađa pri svakom dodiru,

.

Možete ga koristiti na svim vrstama tekstila, kože, umjetne kože, ali i na tvrdim i manje upijajućim podlogama.

Touch me parfem aktivira se isključivo kada ste u prostoru. Proizvod je do sada bio plasiran za tržišta u hotelijerstvu i sl no zbog velike potražnje za kućanstva, apartmane isl. Oxylus je sada dostupan preko Internet trgovine gdje možete pronaći i njihove ostale proizvode iz kojih izdvajam Touch me PET. inovativan proizvod za osvježenje prostora vaših kućnih ljubimaca.

Moja ocjena je pet za ovaj inovativan proizvod. Cijena mu je povoljna, svega 59,00 kn. za bočicu zapremnine od 200 ml. koja vam može trajati dugo.:-)).

Čitajte i dalje Fine stvarčice i budite prvi informirani o zanimljivim i finim stvarčicama!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error

Uživate u stvarčicama? Podijelite s drugima!