Izabrana najljepša mama Hrvatske 2021!

Recenzije i prezentacija finih stvarčica, zanimljivosti

Izabrana najljepša mama Hrvatske 2021!

U šibenskom kazalištu u nedjeljU petu godinu za redom održan je izbor za Najljepšu mamu Hrvatske, a tom prestižnom titulom okitila se Vedrana Halinčić Bakšić iz Klinča sela.

Krunu je predala prva Miss mamma Hrvatske Maja Vukina Bogović.

U kategoriji dijamant titulom najljepše okrunjena je Ljubica Bulić iz Zagreba, a krunu je predala Ljiljana Stamenković. 

Dodijeljeno je i osam lenti po kategorijama, a u kategoriji Elegantnosti lentu je osvojila Tanja Metikoš iz Rijeke.

Titulu Fotogeničnosti dobila je M. Bošković iz Rijeke, lentu Fashion osvojila je  Dubravka Baneković iz Varaždina.

Najljepša mama Simpatičnosti je Kristina Kovačević iz Horvata, titulu Glamur osvojila je Tea Marjančić iz Šibenika.

Lentu za Stil dobila je Vesna Klemenčić iz Pitomače dok je najljepša mama Osobnosti Nikolina Lulić iz Gospića. Lentu Sprint osvojila je Marija Roso s Pelješca.

Od dvadeset natjecateljica koje su izborile finale natjecalo se njih osamnaest natjecateljica iz cijele Hrvatske.

Predstavile su se u tri izlaza, a u prvom izlazu nosile su unikatne ručno oslikane majice akademske slikarice Maje Vukina Bogović.

Motivi na majicama su inspirirani hrvatskim umjetnicama i ženama, a iste te majice Maja je izlagala na izložbi povodom Dana žena.

U prvom izlazu mame su bile predstavljene i odgovarale su na pitanja žirija.

 U drugom izlazu natjecateljice su prezentirale svoje vještine i talente.

Bilo je tu i prezentiranja vještina plesa, pjevanja, modnih kreacija, sviranje klavira, prezentacija borilačkih vještina…

Natjecateljice su se u finalnom izlazu prošetale u večernjim haljinama, a o pobjednici je odlučivao žiri u sastavu šibenskog gradonačelnik i predsjednika žirija  Željka Burić, dogradonačelnika Danijela Mileta ,direktor Turističke zajednice Dina Karađole, Ivana Slavica Vunić dizajnerica nakita i autorica unikatnih kruna za ovaj izbor, Zdravka Pilić novinara i Lucije Cvitan voditeljica TV-a.

Modnu reviju butika Adhara iz Šibenika nosile su članice organizatorskog tima NMH.

U glazbenom dijelu nastupali su Tomislav Šanić i Ellen Bogović.

Ovo je peta godina u Šibeniku, 2016. godine napravili smo pilot projekt pod talijanskom licencom Miss Mamma Italiana in Croatia.

Odaziv medija i mama samih je bio toliko velik da je dogovoreno registriranje hrvatske licence pod nazivom Najljepša mama Hrvatske.

Prošle godine prijavilo se stotinjak mama, ali zbog trenutne epidemiološke situacije nismo održali izbore, ali zato ove godine uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera održali smo finale.

Ove godine koncept se promijenio i mame su slale svoj video uradak u kojem su se predstavile i putem aplikacije ZOOM te je izabrani žiri imao priliku upoznati mame i odabrati finalistice – rekli su nam iz organizacije.

Desna ruka u organizaciji ovog izbora Maji Gnjidić Verdecchia je prva najljepša mama Hrvatske Maja Vukina Bogović i Ljiljana Stamenković koja je s mamama radila i smišljala koreografiju za izbor.

Izbor u šibenskom kazalištu vodila je Marina Jurković .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error

Uživate u stvarčicama? Podijelite s drugima!