Jadranka Pezo: Dubrovnik je zaista jedinstven grad koji zauzima posebno mjesto u mom srcu.

Recenzije i prezentacija finih stvarčica, zanimljivosti

Jadranka Pezo: Dubrovnik je zaista jedinstven grad koji zauzima posebno mjesto u mom srcu.

Jadranka Pezo

Brojni poduzetnici veliki poslovni potencijal prepoznaju upravo u Dubrovniku, a među njima je i poduzetnica koja već punih 10 godina uspješno vodi lanac frizerskih salona u Zagrebu. 

Novost o otvaranju frizerskog salona ‘ Studio Marcela’ razveselila je brojne Dubrovkinje koje od sada i u svom gradu mogu koristiti usluge poznatog brenda koji se nalazi visoko na listi najposjećenijih od strane hrvatskih trendseterica i poznatih osoba iz javnog života. Vlasnica Jadranka Pezo za Fine stvarčice govori kako je došla na ideju o otvaranju salona u Dubrovniku i koje su usluge dostupne.

Sigurno vas veže neka posebna ljubav prema Dubrovniku kada je bio prvi izbor za otvaranje vašeg prvog salona izvan Zagreba?

Istina, da. Dubrovnik je zaista jedinstven grad koji zauzima posebno mjesto u mom srcu. Oduvijek sam se divila ljepotama Grada i želja mi je bila ostvariti čvršću povezanost. Tako da je odluka o izboru lokacije prvog salona van Zagreba bila uistinu lagana. Nije bilo nikakve dvojbe, Dubrovnik je odavno bio prvi na listi želja. Nadam se da će ljubav biti uzajamna i duga. 

Jadranka Pezo

Svaka osoba, proizvod i usluga ima svoju najjaču kariku i adut. Koji je najbolji adut odnosno kvaliteta Studia Marcela?

Kvaliteta i usluga prije svega, rekla bih. Naši ljudi su naša snaga. Ulaganje u osoblje je ono što me jako veseli. Svaka naša djelatnica prolazi šestomjesečno usavršavanje u Milanu. Zatim, ugodna atmosfera i srdačnost. Važno nam je i jako se trudimo da se mušterije osjećaju ugodno.

Koje sve usluge nudi Studio Marcela, što Dubrovkinje mogu očekivati? 

Cilj nam je osluškivati želje naših klijenata na obostrano zadovoljstvo, pratiti svjetske trendove, a da pritom budemo dostupni cjenovno apsolutno svima. 

Sve Dubrovkinje kod nas mogu uživati i isprobati nove trendove za kosu. Nudimo sve tehnike bojanja i koloriranja poput popularnog balayaga po kojima je ovaj salon i najpoznatiji, šišanje, tretmane za svaku problematiku vlasišta, razne stylinge kao što su moderni valovi, ali i uslugu šminkanjate savjetovanja. Naši stilisti koriste kvalitetne talijanske Silky Technobasic preparate za kosu.  Novitet je i usluga Frizer to go odnosno usluga frizera na terenu ako klijenti nemaju vremena doći u salon.

Ljetne radosti, sunce i more ostavljaju trag i na kosi. Koji tretman biste preporučili za obnovu kose u ljetnim mjesecima?

U Studiju Marcela imamo brojne ampule za njegu kose, no posebno bih istaknula Silky BTX Optimage-tretman za liječenje i obnovu kao posebno niježan tretman koji hrani suhu i lomljivu kosu. Obnavlja i čini je sjajnom i mekom. Inovativna formula BTX temelji se na hijaluronskoj kiselini, kolagenu i aminokiselini koja duboko vlaži kosu. Tretman je odličan za kosu koja je izložena čestom feniranju i peglanju. Tretman Silky BTX Optimage hit je u svijetu i najnoviji tretman s kojim su i brojne svjetske zvijezde vratile svojoj kosi nekadašnji sjaj.

Hit je i ESLABONDEXX! Bez obzira na to koliko nježna formula bila, kemijski procesi uvijek oštećuju kosu. Razbijaju unutarnje veze te ostavljaju kosu suhu, krhku i oslabljenu. ESLABONDEXX u kombinaciji s kemijskim tretmanima kose, sprječava oštećenje kose prije nego počne stvarati nove veze. Štiti postojeću unutarnju strukturu kose i na kraju daje dodatnu elastičnost, snagu i gipkost. Dodaje se u boju i tretman je za preporučiti.

Studio Marcela

Hotel Rixos Premium Dubrovnik, 10.kat

Kontakt: 099 525 8154

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error

Uživate u stvarčicama? Podijelite s drugima!