LIJEPO JE BITI ŽENA UZ FEMISAN A KAPI

Recenzije i prezentacija finih stvarčica, zanimljivosti

LIJEPO JE BITI ŽENA UZ FEMISAN A KAPI

 

Čitala sam mnogo o ovim kapima i koje blagodati imaju na žensko zdravlje, pa sam u suradnji s tvrtkom Herba svet koji su ujedno i proizvođać odlučila napraviti recenziju.

Kapi sam koristila u periodu od dva mjeseca i to tri puta dnevno po dvadeset kapi.

KOD KOJIH TEGOBA SE PREPORUČUJU FEMISAN A KAPI?

 ciste na jajnicima

 miomi na maternici

 poremećaji menstrualnog ciklusa

 bolne menstruacije

 endometrioza

 PCOS – sindrom policističnih jajnika

 fibrocistične promjene u dojkama

 ženska neplodnost 

 ranice na grliću maternice

 PMS

Od svega navedenog moje tegobe su jako izražen PMS pa se moja recenzija ovih kapi bazira na problemu koje svaka od nas osjeća, neke više, neke manje.

5 STVARI KOJE BI SVAKA ŽENA TREBALA ZNATI O FEMISAN A KAPIMA 

  • Potpuno prirodne
  • Nemaju kontraindikacija
  • Uravnotežuju funkcije organizma
  • Ne sadrže hormone i konzervanse
  •  Femisana A možete koristiti uz terapiju propisanu od strane ginekologa
  • Ne sadrže gluten

PMS u mome slučaju je bio veliki problem kojeg sam godinama pokušavala riješiti na razne načine.

Hormonske promjene i neravnoteža uzrok su mnogim tegobama vezanim uz menstruacijski ciklus.

Premenstrualni sindrom označuje cikličku pojavu niza smetnji tijekom druge polovine ciklusa, koje se u većini postupno pogoršavaju, te naglo prestaju s nastupanjem menstruacijskog krvarenja. 

Učestalost PMS-a procjenjuje se na oko 30-85% svih žena. Najčešće se javlja u životnoj dobi između 30-40 godina, premda se može javiti i u vrijeme puberteta ili premenopauze.

Pojavnost PMS-a tijekom posljednjih 50 godina se udvostručila, vjerojatno zbog sve većeg prepoznavanja ovog problema od strane liječnika i pacijentica.

Simptomi PMS-a veoma su različiti kako po vrsti tako i po intenzitetu tegoba, zajednička karakteristika ovih simptoma je njihovo cikličko ponavljanje.

Simptomi se javljaju u većini 5-10 dana prije menstruacije, premda tegobe kod nekih žena mogu trajati više tjedana. 

Opisano je najmanje 200 različitih simptoma u okviru PMS-a, koji se temelje na neravnoteži između spolnih hormona estrogena i progesterona, te prostaglandina i neurotransmitera, a među najznačajnije čimbenike koji utječu na ovu neravnotežu ubraja se povišena razina hormona stresa – prolaktina kojeg stvaraju dopaminergički neuroni hipotalamusa, a u krvni optok se oslobađa preko stražnjeg režnja hipofize. 

Svakodnevnom uporabom Femisan A kapi u periodu od dva mjeseca sa sigurnošću mogu reći da se večina simptoma smanjila ili skroz nestala.

Tjedan dana prije menstruacije imala sam užasne migrene koje su remetile moj svakodnevni život, već nakon jednog mjeseca uporabe primijetila sam da su migrene nestale skroz.

Za mene je ovo uistinu veliko dostignuće jer sam godinama morala piti tablete protiv bolova.

Nervoza i promjene raspoloženja kao i pojačan apetit svedeni su na minimum.

Bolovi i otečenost nogu koji su također bili moj vijerni pratitelji također su nestali.

Mogu reći da nakon preporučene pauze nastavljam konzumirati ove uistinu čarobne kapi i moje tople preporuke svim ženama.

Femisan A biljne kapi sadrže sve ključne biljke bitne za očuvanje zdravlja ženskih reproduktivnih organa.

Djeluju povoljno na funkcije jajnika i hormonalnu ravnotežu, reguliraju menstrualni ciklus. 

Preporučuje se primjena kod različitih vrsta cista na jajnicima, uključujući i endometriotične ciste, te kod policističnih jajnika.

Svojim blagim fitoestrogenskim djelovanjem zaustavljaju rast mioma i postepeno utiču na njihovo smanjenje, dok ih prisustvo tanina i ahileina čini pogodnim kod produženih i obilnih ciklusa.

 

Femisan A zbog povoljnog djelovanja na hormonalnu ravnotežu i ovulaciju povećava plodnost kod žena i sa velikim uspijehom se koristi kod neplodnosti.

 

Drage moje dame, znamo da je u suvremenom svijetu naš život ispunjen žurbom, obvezama i stresom.

Nažalost, to se odražava i na naše zdravlje, pogotovo zdravlje reproduktivnih organa.

Statistički podaci ukazuju da je hormonalni disbalans  bolest današnjice.
Sigurno je svaka od nas bar jednom u toku života imala neki od ginekoloških problema, počevši od prvih ciklusa u pubertetu koji su vrlo često neredovni i bolni, pa do ozbiljnijih problema – cista, mioma, upala, steriliteta, pms-a…

Većina tih problema su simptomi poremećenog rada hormonalnog sistema, isto kao i kronični umor, nervoza, depresija, anksioznost, poremećaj sna.

Ti problemi često su prisutni godinama i uz sva naša nastojanja da ih se riješimo uz pomoć ginekologa, lijekova, kontracepcijskih pilula, kirurških intervencija.

Femisan A sadrži sve ključne biljke (virak, hajdučku travu, neven, crveni zdravac, sjeme petrusina i troskot ), bitne za održavanje zdravlja ženskih reproduktivnih organa.

Sastav: Alchemillae folium, Millefolii herba, Petroselini fructus, Calendulae flos, Geranii robertiani herba, Tropeolum herba.

Pakovanje: 30ml

Cijena u apotekama im je oko 90 kn.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error

Uživate u stvarčicama? Podijelite s drugima!