Naručite besplatnu prezentaciju u Dubrovniku! Zepterova garancija za kvalitetan i čist zrak

Recenzije i prezentacija finih stvarčica, zanimljivosti

Naručite besplatnu prezentaciju u Dubrovniku! Zepterova garancija za kvalitetan i čist zrak

Nikoleta Zec

Mob: 095 39 44 178

Kako svoj dom pretvoriti u oazu zdravlja i zaštititi sebe i one koje volite?

Donosimo sve što trebate znati o uređaju koji je u tijeku ove pandemije, uz masku, postao ultimativni zaštitnik u zatvorenom prostoru.

Tvrtka Zepter International osmislila je inovativni uređaj Therapy Air Ion, patentirani pročišćivač zraka i negativni ionski generator sa snažnim sustavom filtriranja, koji uklanja 99,9% patogenih (bakterija i virusa) i toksičnih čestica iz zraka, uključujući prašinu, alergene, dim od cigareta i sve neugodne mirise.

Certificiran je od strane Nastavnog zavoda za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar.

Therapy Air Ion emitira 1.236.000 negativnih iona/cm3, što je 10 puta više nego u blizini slapova Niagare, gdje je koncentracija negativnih iona najveća na našem planetu.

Negativni ioni neutraliziraju slobodne radikale, stimuliraju stanični metabolizam te imaju pozitivne učinke na imunološki i kardiovaskularni sustav.

jednostavnije rečeno, kada udišemo zrak obogaćen negativnim ionima onda se osjećamo bolje, produktivniji smo, imamo više energije i bolja nam je koncentracija, bolje spavamo.

Svima je poznato kada provedemo dan ili dva u prirodi ili kada smo na snijegu da smo nakon toga redovito odmorniji i energičniji.

Odličan je i za alergičare kao i za sve one koji boluju od astme i bronhitisa.

Male bebe koje imaju bronhitis spavaju puno čvršće i puno lakše dišu kada borave u prostoru u kojem se nalazi uređaj.

Zašto se ovaj uređaj izdvaja iz mase ostalih?

Therapy Air Ion sadrži sustav filtriranja s pet filtera i generator negativnih iona koji zajedno rade kako bi osigurali čist zrak.

Antistatički filtar, antibakterijski filtar, HEPA filtar, antialergijski filtar i filtar s aktivnim ugljikom (AC filtar protiv neugodnih mirisa) smješteni su u posebnom kućištu.

Pročišćeni zrak ulazi u modul koji sadrži generator negativnih iona te tako prošišćeni zrak obogaćuje negativnim ionima i vraća natrag u prostor. 

U travnju 2020. prestižni njemački laboratorij GUI izdaje certifikat koji dokazuje da Therapy Air Ion eliminira 99,99% bakterija i virusa iz zraka, uključujući i virus SARS-CoV-2. 

Ovaj uređaj su neovisni njemački stručnjaci proglasili najboljim pročišćivačem zraka na svjetskom tržištu čak četiri puta. (expertentesten.de 2016, 2019, 2020, 2021).

Zbog kompletne situacije s covid-19 preporučljivo je Therapy Air Ion postaviti u konferencijske sale ili urede gdje boravi više ljudi, kao i u domaćinstva.

Bilo da se ljeti hladite uz klimu ili zimi grijete na peć, klimu, centralno, kamin, zrak će uvijek biti izrazito visoke kvalitete, nimalo suh ali iznimno zdrav i ugodan.

Zepter savjetnik: Nikoleta Zec

Kontakt: +385 95 39 44 178

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error

Uživate u stvarčicama? Podijelite s drugima!