DI SI MI? – fancy papuče koje možete kupiti po promo cijeni

Recenzije i prezentacija finih stvarčica, zanimljivosti

DI SI MI? – fancy papuče koje možete kupiti po promo cijeni

Iza nas su dani kada se nošenje kućnih papuča smatralo staromodnim.

Hrvatski brend Di si mi ? – prepoznao je potrebu za modnim obrascima za kućnu uporabu i donio nove modele koji imaju malo toga zajedničkog s papučama naših baka – osim možda ugodne prilagodbe oblika.

Di si mi?

Nova kolekcija kućnih papuča brenda Di si mi? – nikoga ne ostavlja ravnodušnim te smo se tako odlučili napraviti recenziju na Finim stvarčicama predivnim modelom papuča koje podsjećaju na bubamaru.

Malo je reći da se oduševite kada uzmete u ruke ovaj model.

Kako u svakoj ženi čuči jedna mala djevojčica vjerujem da će se mnoge od nas pronaći u ovim savršenim modelima kućnih papuča.

Unutrašnjost papuča načinjena je od izrazito udobnog materijala, a gornji dio je tvrđeg materijala što mu daje i veću otpornost na razna oštećenja i lakše održavanje .

Donji dio je izrađen od laganog materijala, te nemate osjećaj težine prilikom hodanja niti se kliže te nude zaštitu podova od ogrebotina i raznih oštećenja.

Nije važno da li u svoja četiri zida nosite sportsku odjeću ili imate vlastiti slobodni stil odijevanja: uz Di si mi? – odabir kućnih papuča izgledat ćete fancy i biti od glave do pete uvijek spremni otvoriti svoja ulazna vrata.

Ne morate se odreći osjećaja udobnosti i opuštenosti stopala jer kao i sva obuća brenda Di si mi ?-kućne papuče nude dobar omjer cijene i kvalitete što jamči kupovinu visokokvalitetne obuće po vrhunskim cijenama.

Samo na Finim stvarčicama! – PROMO KOD ZA POPUST OD 10% prilikom dodavanja u košaricu u nesite kod FINE STVARČICE I OSTVARITE POPUST OD 10%

Moderan dizajn, boje i široka paleta kućnih papuča, pružaju vašem stopalu osjećaj udobnosti, Ako pri kupnji Di si mi ? – kućnih papuča navedete kod FINE STVARČICE ostvarujete dodatan popust od 10% na papuče po vašem izboru.

Prilike se ne propuštaju !

Ponekad je sve što nam treba mali podsjetnik da smo sami krojači vlastite srećeJacksona Browna Jr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error

Uživate u stvarčicama? Podijelite s drugima!