OTKRIJTE ČARI QUILLING TEHNIKE

Recenzije i prezentacija finih stvarčica, zanimljivosti

OTKRIJTE ČARI QUILLING TEHNIKE

 

Quilling  (poznata i pod nazivom “papirni filigran”) umetnost je stvaranja dizajniranih ukrasa od papira, koja postoji već stotinama godina.

Motanje papirnih trakica u boji, različitih širina i duljina te izrade slika, čestitki i ostalog od zamotanih rolica dobiva se zanimljiv 3D efekt.

Cvjetni aranžmani, likovi životinja i ljudi, pejzaži, mandale, ornamenti,  nakit, magneti, 3D figurice, ukrasne kutije…sve to izvedivo je Quilling tehnikom.

Ovaj tjedan predstavit ću vam Seraphina Quilling iza kojeg stoje maštovite ruke Anite Kruljac

Dobila sam ovu predivnu sliku na recenziju i toliko me oduševila svojim mnogobrojnim detaljima koji slaganjem kompozicija tvore ovaj predivni zidni ukras.

Rezultat je uistinu impresivan.Sklad boja, kvalitetna izrada i moderan dizajn okvir su u koji stane ovaj predivan rad.

 

Quiling tehnika  zanimljiva je umjetnička forma s kojom se dobivaju unikatni predmeti koji mogu poslužiti kao zanimljiv poklon.

Za izradu Aniti  treba od nekoliko sati do nekoliko dana, ovisno o kompleksnosti slike kao i o inspiraciji.

Anitini radovi  pronašli su  svoj  dom ne samo u Hrvatskoj nego i u Francuskoj, Njemačkoj i Americi. Najčešće se naručuju čestitke za Božić, Valentinovo, rođendane, kao i ornamenti

Za sve koji prate Fine stvarčice Seraphina Quilling ima poseban popust !

Javite se putem inboxa, naglasite da ostvarujete popust preko Finih stvarčica i uživajte u beskrajnoj maštovitosti Anitinih radova!

 

 

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error

Uživate u stvarčicama? Podijelite s drugima!