Razgovor s vlasnicom ekstravagantnog frizerskog salona – GITA

Recenzije i prezentacija finih stvarčica, zanimljivosti

Razgovor s vlasnicom ekstravagantnog frizerskog salona – GITA

Svatko tko cijeni umjetnost i modu, tko prati trendove zasigurno će posjetiti ovaj salon koji odiše posebnošću.

Salon Gita svojim klijenticama pruža široku paletu usluga uz bogat izbor popularnih ekstenzija, pletenica, perika do raznih ukrasa za kosu.

Iza svakog uspješnog i inovativnog frizera stoji i velika ljubav prema poslu, za Fine stvarčice doznala sam nešto više o samom radu i što možemo očekivati u skoroj budućnosti od ove mlade i ambiciozne dubrovačke frizerke Brigite Pavlović.

Možeš li nam reći kako si se odlučila postati frizerka i koliko dugo radiš u branši?

– Zapravo sam oduvijek htjela biti frizerka! Nije tu bilo neke dvojbe, premda ne mogu reći da je ta ljubav uvijek bila iste jačine,već se s godinama ulaganja mašte i truda znatno povećavala.

U ovom poslu sam 10 godina, ako računamo srednjoškolsku praksu onda bi to bilo 13 sretnih godina.

Mnogi te opisuju kao frizerku sklonu ekstravaganciji .Što misliš o tome ?

– Kada bih samu sebe opisivala upravo tako bih se i opisala, ne volim klasiku, za mene to znaći biti nedovoljno kreativan.

Volim izražen,moderan i upečatljiv stil ili kako vi kažete ekstravagantan.Smatram da su ljudi željni nečeg drugačijeg, naročito u ovom gradu.

Gdje najviše nalaziš inspiraciju za kreativne frizure ?

-Mislim da to čovjek nosi u sebi, rekla bih da to proizlazi iz moje vlastite mašte, svakako da pratim trendove, ali je potrebno puno vise.

Kreativnost je nešto sto se ne uči to mora biti dio tebe, tako stvaraš svoj brend i samim time postaješ unikatan.

Rado ostvaruješ  suradnje, pa  smo nedavno imali priliku u tvom salonu raditi i afropletenice. Možemo li očekivati ponovno neku suradnju ?
Frizerski salon GITA

-Volim surađivati s kreativnim ljudima, uz dobar dogovor i organizaciju pristajem biti dio toga, to je nešto što gradi moj posao i usavršava moje znanje

Već ovo ljeto možete očekivati novu suradnju.

Posjetila te poznata hrvatska starleta Ava Karabatić. Koliko ti imponira što je upravo salon Gita prepoznala kao idealan za svoj stajling?

-Mislim da bi se složili sa mnom da je Avin stil ono sto moj salon nudi, ona ima jedinstveni stil koji mi dopušta biti dovoljno kreativna bez da se pitam “je li to previše”.

Svakako da mi imponira činjenica da je lice poznato javnosti odabralo baš mene da budem dio te priče, ali isto tako nije nešto na čemu bi se zaustavila, želim još i smatram da me čeka još mnogo lijepih trenutaka koji će graditi moj posao i postaviti ga na još veću razinu, to je ono čemu težim.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error

Uživate u stvarčicama? Podijelite s drugima!