Učinite svoj izbor dobrom odlukom koristeći vrhunske proizvode NUGENESIS!

Recenzije i prezentacija finih stvarčica, zanimljivosti

Učinite svoj izbor dobrom odlukom koristeći vrhunske proizvode NUGENESIS!

NuGenesis Nails posvećena je pružanju inovativnih, industrijski sigurnih i visokokvalitetnih proizvoda i usluga u prahu za namakanje noktiju.  

NuGenesis jedini dip s organic procesom

NuGenesis nokti najnovija su tehnologija za dekoraciju noktiju, poznate po tome što su ekološki prihvatljivi, jaki i izdržljivi, dugotrajniji i otporniji u odnosu na usporedive tretmane noktiju u industriji. 

Dipping sustavi za manikuru novost su na slovenskom i hrvatskom tržištu, a tvrtka Nugenesisnails djeluje u Sloveniji i na tržištima bivše Jugoslavije. 

Osim distribucije NuGenesis proizvoda, organiziraju obuke i radionice za njihovu upotrebu.

Na njihovoj web stranici čeka vas bogata paleta proizvoda dekorativnog i preparativnog programa.

Ne znate ime nijanse koju tražite? Nema veze. U internetskoj trgovini Nugenesisnails možete pretraživati ​​po nazivu proizvoda, naljepnici i opisu.

 Započnite tipkati kriterije pretraživanja i prikazat će se svi rezultati koji odgovaraju vašim kriterijima za pretraživanje.

Kvalitetna i uredno organizirana web stranica ne ostavlja prostora nejasnoćama.

B2B MODUL

Kupci koji prodaju na malo u različitim područjima mogu stvoriti poslovni račun i obavljati kupovinu po veleprodajnim cijenama što uvelike olakšava poslovanje malim obrtnicima.

Internetsku trgovinu s dodatnim blogom, koja služi kao prostor za edukaciju i razmjenu savjeta o korištenju Nugenesis proizvoda svakako je još jedna u nizu prednosti koju ovaj proizvođač nudi.

Samo jedan može biti najbolji! Pratite i dalje Fine stvarčice i saznajte što je fino i atraktivno!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error

Uživate u stvarčicama? Podijelite s drugima!