Unesite pozitivnu energiju u svoj život s Crystal Light energetskim nakitom od kristala

Recenzije i prezentacija finih stvarčica, zanimljivosti

Unesite pozitivnu energiju u svoj život s Crystal Light energetskim nakitom od kristala

Ovaj tjedan svoju recenziju posvećujem brendu Crystal Light iza čijeg imena stoji dizajnerica energetskog nakita Valentina Petrušić.

 Nošenje energetskog nakita od kristala može nam pomoći kod manifestacije želja, iscjeljenja uma, duha i tijela, te privlačenja obilja, pozitivne energije i ljubavi u život.

Svaki kristal osim što vibrira pozitivnom energijom ima i svoju posebnu moć. Tako na primjer, Gorski kristal od kojeg je načinjena narukvica koju recenziram pojačava energiju i iscjeljenje.  Rimljani su vjerovali da gorski kristal sadrži energije bogova koje daju snagu, hrabrost i mudrost.

Ružičasti kvarc Poznat kao kamen ljubavi, donosi nježnost, toleranciju, praštanje. Smiruje, pomaže kod čišćenja nakupljenog bijesa, srdžbe, ljubomore, strahova. Zamjenjuje negativnost s harmonijom. Djeluje na četvrtu čakru i područje srca, krvotoka, poboljšava rad bubrega; pomlađuje i revitalizira kožu.

Svaku komad nakita Valentina izrađuje posebno po narudžbi odnosno prema željama klijenata.

Moja narukvica stigla je u predivnoj vrećici od jute, a već prije otvaranja osjetila sam opuštajući miris Palo Santo drveta kojim je obavijena cijela vrećica !

Jako ugodno iznenađenje!

Kada sam krenula uzeti svoju narukvicu dočekalo me još jedno ugodno iznenađenje, a to je Anđeoska poruka za mene zamotana u mali tuljčić sa srebrnom vrpcom. Uistinu predivno !Ovo je rad s puno ljubavi i pozitivne energije koju osjetite na prvu.

Moje preporuke kao idealan poklon za dragu vam osobu!

U izradi je web shop, a do tada svoj nakit od energetskog kristala možete naručiti preko Facebook stranice. ili preko Instagram stranice

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error

Uživate u stvarčicama? Podijelite s drugima!