Upoznajte MammmaMia Art – hrvatski dizajn svjetskog glasa

Recenzije i prezentacija finih stvarčica, zanimljivosti

Upoznajte MammmaMia Art – hrvatski dizajn svjetskog glasa

MammaMiaArt

Prije nekoliko godina nastao je brend MammaMia Art kada su majka i kćer Mia i Jadranka Caktaš iz Splita odlučile svoju
kreativnost pretočiti u mnoštvo unikatnih radova.
Svoju priču počele su izradom nakita od papira koji se izrađuje posebnom tehnikom rolanja sitnih papirića zvanom quilling tehnika.


Polazna točka u stvaranju bila je reciklaža i ekološka osviještenost, pa tako svoju kreativnu priču nastavljaju izradom torbi od gramofonskih ploča koje su ujedno i njihov najpoznatiji proizvod. Također Odjevni predmeti koje dizajniraju ručno su oslikani i osmišljeni kako bi bili nosivi u svim prigodama, od poslovnog izgleda do večernjih izlazaka.

Asimetrični, moderni krojevi u kombinaciji s motivima iz svakodnevnog života, modnih ikona te personalizirani motivi za one koji žele takav primjerak.spoj su umjetničkog djela i praktičnosti.

Torbe koje unose boje i veselje u vaš život!

Torbe su izrađene od eko kože, ručno ušivane i ukrašene slikom. Vinil ploča učvršćena je elegantnim vijcima od nehrđajućeg čelika koji kožnim torbama daju poseban šarm.

Torbe MammaMia Art kvalitetan su i unikatan modni dodatak za sve koji se žele istaknuti i biti drugačiji.

O uspjehu naših dizajnerica govori činjenica da se proizvodi MammaMiaArt prodaju širom svijeta te tako njihove poslovnice možete pronaći u: Zadru, Varaždinu, Zagrebu, Rijeci, Hvaru, Abu Dhabiju i Zurichu.

Pratite i dalje Fine stvarčice !Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error

Uživate u stvarčicama? Podijelite s drugima!