URBAN DISPENSER – kvalitetan, moderan i elegantan dispenzer za dezinfekcijska sredstva

Recenzije i prezentacija finih stvarčica, zanimljivosti

URBAN DISPENSER – kvalitetan, moderan i elegantan dispenzer za dezinfekcijska sredstva

Dizajniran da se uklopi ili ističe. Urban Dispenser je higijenski, u potpunosti izrađen od nehrđajućeg čelika, vrlo jednostavan za održavanje, može se koristiti bilo gdje. Tih, neovisan o izvoru električne energije i dolazi unaprijed sastavljen i spreman za brzu instalaciju.

VRHUNSKA IZRADA:

URBAN DISPENSER odlikuje se vrhunskom izradom, materijalima od nehrđajućeg čelika, što omogućava dugi vijek trajanja i otpornost na sve vremenske prilike i oštećenja. Vrlo dugotrajan, otporan i čvrst, URBAN DISPENSER posebno je pogodan za vanjsku upotrebu. Izrada bez vidljivih vanjskih spojeva daje mu elegantan oblik jedinstven na tržištu.

JEDINSTVENI DIZAJN

URBAN DISPENSER pokazuje vašu brigu za zdravlje na elegantan i jednostavan način. Dizajniran da se uklopi u svaki prostor ili da istakne vaše boje ili poruke, URBAN DISPENSER svakako će podići razinu percepcije Vašeg prostora i stvoriti dodatnu vrijednost za Vaš dom ili djelatnost.

JEDNOSTAVNOST UPOTREBE I ODRŽAVANJA

URBAN DISPENSER aktivira se pritiskom na nožnu pedalu, bez potrebe za kontaktom rukama. Veliki spremnik za dezinfekcijska sredstva od čak 2 litre omogućava rjeđe nadopune. Zaboravite na održavanje, jer URBAN DISPENSER dolazi bez nepouzdanih senzora i potrebe za baterijama.

BESKRAJNE MOGUĆNOSTI PRILAGODBE 

Istaknite ili potpuno uklopite vaše boje, logo ili poruku. Bilo da želite vaš logo laserski ugraviran ili da vaš URBAN DISPENSER „obučemo“ u vaš brand, naš dizajnerski tim spreman je pomoći vam da personalizirate i prilagodite poruku koju želite istaknuti.

URBAN DISPENSER svakako je „must have“ u „novom normalnom“. Pokažite svoju brigu za zdravlje i sigurnost drugih na jedinstven i profinjen način.

Tvrtka MediSphere Solutions Croatia ekskluzivni je zastupnik URBAN DISPENSERA za RH i regiju te osim samog dispenzera nudi i mogućnost oglašavanja na dispenzeru po povoljnim cijenama.

Cijena dispanzera je 3.125,00 kn sa uključenim PDV-om

info@medispheresolutions.eu

www.medispheresolution.eu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error

Uživate u stvarčicama? Podijelite s drugima!